Ik ben een illustrator die: in een onderwerp duikt, een sterke connectie maakt met het visuele, en dat op een mooie, krachtige manier neer zet.

Met mijn pen en penseel geef ik betekenis aan de wereld om mij heen. Ik leg emoties, stemmingen, sfeer en gebeurtenissen vast in beeld. Van pittige, kwetsbare onderwerpen tot humoristische, gezellige situaties. Met een paar krachtige lijnen en kleuren vertel ik een verhaal. Dat kan ook jouw verhaal zijn!

Mijn grootste passie is mensen. In bijna al mijn werk kom je ze tegen: dromerig, blij, extravert of juist introspectief; soms verdrietig, bang of boos. Door mijn slechthorendheid zie ik, meer dan de meesten, hoe gevoel non-verbaal wordt uitgedrukt, en dat vertaal ik weer naar mijn werk. Het is fantastisch om te zien dat mensen veel erkenning en herkenning vinden in mijn tekeningen!

Ik help je graag om jouw verhaal, jouw boodschap visueel tot leven te brengen. Schroom niet om contact op te nemen! Ik vind het leuk je te spreken.

 

 

klanten: 

Libelle – Stichting Hoormij – Arcos Publishers – Stichting Gave – Uitgeverij Karmijn – Nederlands Bijbelgenootschap – Visie – Gezin Zijn – Sparkles – SOT Haren – Boomhut Boris – Belle – Gemeente Utrechtse Heuvelrug